Koulutettu kokemusasiantuntija

KoKoA ry:n varsinaista jäsenyyttä voi hakea henkilö, jolla on kokemus sairaudesta joko itse sairastaneena, tai omaisena ja joka on lisäksi suorittanut kokemusasiantuntijakoulutuksen, (tai saavuttanut muulla hallituksen hyväksymällä tavalla kokemusasiantuntijatehtävissä vaadittavan tietotaidon).

Varsinaiseksi jäseneksi voit hakea täyttämällä KoKoAn jäsenhakemuslomakkeen. KoKoAn hallitus käsittelee hakemuksen ja tekee päätöksen jäsenyydestä, hakemuksen jättämisen jälkeen ensimmäisessä mahdollisessa hallituksen kokouksessa.

Jäsenmaksu: Varsinaiset jäsenet: 20 euroa vuodessa
Jäsenmaksu maksetaan hallituksen hyväksyttyä jäsenyys, jolloin lähetämme sähköpostitse laskun .

KoKoA ry on Mielenterveyden Keskusliiton alainen yhdistys ja jäsenet saavat ilmaiseksi jäsenkortin, sekä Revanssi lehden. Alueelle tulevia työkeikkoja jaetaan alueen kokoemusasiantuntijoille aluekoordinaattorin, sekä aluevasataavien avulla ja tuella.

Täytä varsinaisen jäsenen jäsenhakemuslomake tästä linkistä!

 

Kannattajajäsenet, sekä yhteisöjäsenet:

Kannattajajäseneksi voi liittyä yksityinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka on kiinnostunut kokemusasiantuntijuudesta ja haluaa omalta osaltaan olla tukemassa KoKoA ry:tä kokemusasiantuntijatoiminnan edistämiseksi Suomessa.

Jäsenmaksu:
Kannattajajäsenet: 30 euroa vuodessa,
Yhteisöjäsenet: 50 euroa vuodessa
Jäsenmaksu maksetaan hallituksen hyväksyttyä jäsenyys, saat sen sähköpostitse.

Täytä kannattajajäsenen jäsenhakemuslomake tässä

  • Olemme sinuun yhteydessä pääasiallisesti sähköpostitse.