Ajankohtaiset koulutukset:

Jos tiedossasi on alkava koulutus voit ilmoittaa siitä meille

Ilmoitamme kaikki tiedossa olevat koulutukset tähän, sekä Facebookin sivuillemme, joita seuraamalla saat myös aina ajankohtaiset koulutustiedot!


Taiteen sulattamon Kaunis mieli -hankkeen 

kevään 2019 kulttuurikokemusasiantuntijakoulutus on suunnattu mielenterveystoipujien omaisille, jotka haluavat kertoa oman kokemustarinansa taiteen keinoin. Kokemusasiantuntija on tässä tapauksessa henkilö, jolla on kokemustietoa sairaudesta omaisen näkökulmasta ja joka haluaa kertoa tarinansa sekä vaikuttaa ympäristöönsä.

HAKEMINEN KOULUTUKSEEN:
Kirjoita lyhyt hakemus, jossa kerrot itsestäsi ja avaat motivaatiotasi koulutukseen liittyen. Avaa hakemuksessasi siis syitä siihen, miksi haluaisit osallistua Kaunis mieli -hankkeen koulutukseen. Hakemuksen pituus on max. 1 A4.
Hakemuksen voi lähettää ma 25.2.2019 mennessä osoitteeseen: annukka.valo@taiteensulattamo.fi
Koulutus alkaa tiistaina 26.3.2019 ja päättyy pe 31.5.2019. Koulutus järjestetään Helsingissä FinFami Uusimaa ry:n toimistolla osoitteessa Jämsänkatu 2 C, 4. kerros. Koulutukseen valitaan 5 – 6 osallistujaa. Haastattelut koulutukseen ovat torstaina 7.3. ja perjantaina 8.3. klo 17.00 – 20.00. Valinnoista ilmoitetaan maanantaina 11.3. Koulutus on maksuton.
tai täältä: