Site Loader
#kokemusasiantuntijat #paremmatpalvelut #ystävällisyys

Syksyn aikana Sanna Lindholm on auttanut Aluekoordinaattoriamme, jotta saimme käsiteltyä, ruuhkautumatta, tulleita toimeksiantoja ympäri maan. Pääkaupunkiseudun kokemusasiantuntijat ovat jo kuulleet Sannasta aikaisemmin, kun hän oli pääkaupunkiseudun aluevastaavana.

Marraskuussa toimeksiantojen käsittely eriytettiin koordinaattorin sähköpostista omaksi uudeksi sähköpostiosoitteeksitilaukset@kokemusasiantuntijat.fi. Nettisivujemme kautta tulevat tilaukset siis saapuvat suoraan sinne.

Sannan avuksi tilauksiin, saimme Joni Romppasen, joten saimme tiimin. He pyrkivät auttamaan jokaista jäsentä (yli 450) löytämään sopivan toimeksiannon, sekä samanaikaisesti, tarjoamaan keikan tarjoajalle sen mitä he tilaavat.

”Ennen tätä tilaukset-tiimiä, Jonin kanssa, en ole osannut hahmottaa Suomen maakuntia, mutta nyt sekin on tullut tarpeelliseksi tiedoksi, jotta työmahdollisuus tavoittaa oikean alueen kokemusasiantuntijat ja aluevastaavat.” Sanna sanoo.

Tilaukset-tiimi tarjoaa jokaisesta saapuneesta toimeksiannosta tiedot alueen jäsenille, koulutetuille kokemusasiantuntijoille. Alueen aluevastaavat ottavat vastaan tehtävästä kiinnostuneiden yhteydenotot ja valitsevat kuka on kyseiseen tehtävään sopivin, sitten tietoja vaihdetaan tilaajan kanssa.

Sanna 37-vuotias ja asunut ikänsä Uudellamaalla, viimeiset kahdenksan vuotta Helsingissä. Joni on 41 -vuotias kokemusasiantuntija Vantaalta. Hän on valmistunut Mielenavaimen koulutuksesta vuonna 2013 ja ollut siitä asti KoKoAn jäsen, sekä myös nykyisen KoKoAn hallituksen varajäsen.

Kaikki KoKoAn organisaation työt tehdään vapaahetoistyönä, josta iso kiitos tekijöille.

Post Author: Riikka Nieminen