Site Loader
#kokemusasiantuntijat #paremmatpalvelut #ystävällisyys
Kuvassa hallituksen uudet jäsenet.

Salpausselän kisojen lisäksi Lahdessa äänestettiin tänään (29.2.2020) uusi hallitus KoKoA -Koulutetut Kokemusasiantuntijat ry:lle seuraavaksi 2-vuotiskaudeksi. Vuosikokouksessa oli paikalla 20 jäsentä, sekä sitä seuraamassa lisäksi 2 ulkopuolista asiasta kiinnostunutta. Kiitämme kaikkia osallistumisesta.

Hallitukseen valittiin 4 uutta jäsentä*. Muut ovat olleet aikaisempien vuosien saatossa KoKoAn hallituksen jäsenenä, jolloin tietotaitoa myös siirtyy.

Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Riikka Nieminen. Hän kommentoi tuoreeltaan hyväksytyn toimintasuunnitelman mukaisesti, että kasvavan jäsenmäärän ja toimeksiantojen takia selvitellään enemmän edunvalvontaa kokemusasiantuntijoille. Lisäksi toimeksiantojen eriyttäminen osuuskunnaksi tai sosiaaliseksi yritykseksi on selvitystyön alla. Ja toki siitä järjestetään vielä jäsenkokous, jos jotakin esityksiä tehdään.

 

Hallitus 2020-2022

Puheenjohtaja:

Riikka Nieminen

Varsinaiset jäsenet:

Hilkka Jokela*

Jarno Muro*

Juha Blomfelt*

Katri Salmi

Pasi Parpala

Pia Rainio

Veli-Matti Lehikoinen

Varajäsenet:

Harri Pirttimäki

Iris Hietamäki*

Joni Romppanen

Markku Forsström

Tiina Mauno

 

Kuvassa hallituksen uudet jäsenet.
Vasen ylärivi: Juha Blomfelt, Harri Pirttimäki, Riikka Nieminen, Markku Forsström, Iris Hietamäki, Pia Rainio ja Joni Romppanen. Edessä vasemmalta: Pasi Parpala, Katri Salmi ja Veli-Matti Lehikoinen.

Post Author: Riikka Nieminen