Site Loader
#kokemusasiantuntijat #paremmatpalvelut #ystävällisyys

Mahdollisuus tulla kohdatuksi, tavata ja keskustella kokemusasiantuntijan kanssa:

Kirjasto Oodissa torstaina 21.11. klo 13-21 välillä.

Mielenterveysviikon kunniaksi pidämme vapaaehtoistyöllä ilmaista kokemusasiantuntijavastaanottoa kaupunkilaisille, keskellä kaupunkia, poistaen samalla ennakkoluuloja mielen häiriöitä kohtaan.

Tuomme vastaanoton Oodin 2.krs lasiseinäiseen työtilaan, heti liukuportaiden viereen, työtilaan, jonne mahtuu kokemusasiantuntijan lisäksi 1-2 henkeä.
Vastaanotolle saa tulla ilman ajanvarausta, voit tulla myös täysin ilman diagnoosia puhumaan omista tai omaistesi aiheuttamista huolista.

Sinua kohtaamassa on koulutettuja kokemusasiantuntijoita, joilla on omia kokemuksia elämää mullistavista tapahtumista ja kykyä ymmärtää olotiloja joko niistä itse kärsineenä, tai omaisen näkökulmasta.
Toivomme kohtaamisten tuovan erilaista perspektiiviä asioihin, sekä kokemusasiantuntijan tuoman mallin siitä, että eteenpäin on mahdollista mennä, vaikeistakin asioista huolimatta.
Kokemusasiantuntijat voivat kertoa omia keinojaan selvitä tilanteista, mutta he eivät tee varsinaista hoidollista työtä, eivätkä ota mitenkään kantaa lääkityksiin, tai muuhun hoitoon.

Paikalla on vapaaehtoinen myös vastaanoton ulkopuolella vastaamassa kysymyksiin ja kertomassa mihin aikaan on vapaita aikoja.

Lämpimästi tervetuloa kaikki!

KoKoA -Koulutetut Kokemusasiantuntijat ry

 

Lisätietoja:

http://tiny.cc/vastaanotto

 

Tässä on tulostettava mainos tapahtumasta:Mahdollisuus tulla kohdatuksi

Post Author: Riikka Nieminen