Ajankohtaiset koulutukset:

Jos tiedossasi on alkava koulutus, voit ilmoittaa siitä meille.

Jos haluat itse järjestää koulutuksen, lue tämä artikkeli ja ole yhteydessä meihin.

Ilmoitamme kaikki tiedossa olevat koulutukset tähän, sekä Facebookin sivuillemme, joita seuraamalla saat myös aina ajankohtaiset tiedot alkavista koulutuksista.

Koulutuksia järjestetään kysyntään nähden vähän, joten siksi tämäkin lista voi olla välillä todella lyhyt. Voit tiedustella koulutusta myös omalta potilas-/vamma tms. järjestöltäsi. Koulutuksen käynyt kokemusasiantuntija osaa rajata aiheensa, puhua tarvittavan ajan, eikä ota kantaa, tai suosittele hoidollisia asioita.

 

Kaunis mieli- hankkeen kevään 2020 kokemusasiantuntijakoulutus on suunnattu mielenterveystoipujille, jotka haluavat kertoa oman kokemustarinansa taiteen keinoin.

Kokemusasiantuntija on tässä tapauksessa henkilö, jolla on kokemustietoa sairaudesta tai jostakin muusta haastavasta elämäntilanteesta ja joka haluaa kertoa ja jakaa kokemustarinansa sekä vaikuttaa ympäristöönsä.

Koulutuksen sisältönä on oman kokemustarinan kirjoittaminen ja jakaminen ryhmässä, ryhmäytyminen, vuorovaikutus ja itseilmaisu ja eri taidemenetelmiin (mm. teatteri ja draama, liike, kuva ja runo) tutustuminen sekä oman kokemustarina-kokonaisuuden valmistaminen ja esittäminen. Koulutus sisältää myös itsenäisiä kotitehtäviä.

Koulutukseen osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta taiteen tekemisestä, vaan olennaista on motivaatio ja halu kirjoittaa ja kertoa oma kokemustarina sekä käyttää valitsemiaan taidemenetelmiä oman tarinankerronnan tukena.

Koulutus on osallistujille maksuton.

Tutustu koulutuksen aikatauluun, tarkempaan sisältöön ja hakuohjeisiin sivuillamme:

http://taiteensulattamo.fi/kaunismieli/koulutus/

___________________________________________________________________

 

Koulutus alkaa Seinäjoen Buusti ryn tiloissa  MA 6.4. ja päättyy MA 15.6.

Haastattelu koulutukseen on KE 11.3. Valinnoista ilmoitetaan PE 13.3.

Koulutuksen lähipäivät ja lisätietoa löydät kotisivuiltamme.

HAE ma 2.3. mennessä

___________________________________________________________________

Ystävällisin Terveisin

Sandra Beech os.Kimonen

Hallintopäällikkö

Taiteen Sulattamo ry

sandra.beech@taiteensulattamo.fi

hanketiedottaja

Kaunis mieli-hanke

040 065 2349

www.taiteensulattamo.fi