Ajankohtaiset koulutukset:

Jos tiedossasi on alkava koulutus, voit ilmoittaa siitä meille.

Jos haluat itse järjestää koulutuksen, lue tämä artikkeli ja ole yhteydessä meihin.

Ilmoitamme kaikki tiedossa olevat koulutukset tähän, sekä Facebookin sivuillemme, joita seuraamalla saat myös aina ajankohtaiset tiedot alkavista koulutuksista.

Koulutuksia järjestetään kysyntään nähden vähän, joten siksi tämäkin lista voi olla välillä todella lyhyt. Useimmat koulutukset alkavat syksyllä, jolloin hakuaika on saattanut loppua jo elokuulla. Joitakin koulutuksia alkaa myös tammikuulta.

Voit tiedustella koulutusta myös omalta potilas-/vamma tms. järjestöltäsi. Koulutuksen käynyt kokemusasiantuntija osaa rajata aiheensa, puhua tarvittavan ajan, eikä ota kantaa, tai suosittele hoidollisia asioita.


Kokemusasiantuntijoiden jatkokoulutus Salo

lmoittautuminen 11.8. klo 15 alkaen internetissä www.salo.fi/kansalaisopisto tai puhelimitse 15 – 16 numeroon 02 778 4562 ja tämän jälkeen opiston toimiston aukioloaikoina numeroon 02 778 4561 tai 02 778 4570. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssin hinta 87€.

Lisätietoja koulutuksesta antaa kurssinjohtajana ja kurssin vastuukouluttajana toimiva VTM, kokemusasiantuntija Reijo Lappeteläinen, puh. 04 6952 5497, reijo.lappetelainen@gmail.com.

Lue lisää täältä


Mikkelin lähialueen mielenterveys- ja päihdekuntoutujille kokemusasiantuntijakoulutus

Seuraava koulutus järjestetään 10.8- 22.9.2020

Lue lisää ja hae mukaan: http://www.virikery.fi/hakulomake/


Omaishoidon kokemusasiantuntijakoulutus alkaa 23.9.2020 Pääkaupunkiseudulla

Lue lisää ja hae mukaan täältä: https://www.polli.fi/kokemusasiantuntijat/