Site Loader
#kokemusasiantuntijat #paremmatpalvelut #ystävällisyys

Syksyn aikana Sanna Lindholm on auttanut Aluekoordinaattoriamme, jotta saimme käsiteltyä, ruuhkautumatta, tulleita toimeksiantoja ympäri maan. Pääkaupunkiseudun kokemusasiantuntijat ovat jo kuulleet Sannasta aikaisemmin, kun hän oli pääkaupunkiseudun aluevastaavana.

Marraskuussa toimeksiantojen käsittely eriytettiin koordinaattorin sähköpostista omaksi uudeksi sähköpostiosoitteeksi tilaukset@kokemusasiantuntijat.fi. Nettisivujemme kautta tulevat tilaukset siis saapuvat suoraan sinne.

Voit tilata koulutetun kokemusasiantuntijan helposti: www.kokemusasiantuntijat.fi

Sannan avuksi tilauksiin, saimme Joni Romppasen, joten saimme tiimin. He pyrkivät auttamaan jokaista jäsentä (lähes 500) löytämään sopivan toimeksiannon, sekä samanaikaisesti, tarjoamaan keikan tarjoajalle sen mitä he tilaavat.

”Ennen tätä tilaukset-tiimiä, Jonin kanssa, en ole osannut hahmottaa Suomen maakuntia, mutta nyt sekin on tullut tarpeelliseksi tiedoksi, jotta työmahdollisuus tavoittaa oikean alueen kokemusasiantuntijat ja aluevastaavat.” Sanna sanoo.

 

 

 

 

 

 

 

Sanna 37-vuotias ja asunut ikänsä Uudellamaalla, viimeiset kahdenksan vuotta Helsingissä. Joni on 41 -vuotias kokemusasiantuntija Vantaalta. Hän on valmistunut Mielenavaimen koulutuksesta vuonna 2013 ja ollut siitä asti KoKoAn jäsen, sekä myös nykyisen KoKoAn hallituksen varajäsen.

Tilaukset-tiimi tarjoaa jokaisesta saapuneesta toimeksiannosta tiedot kaikille kyseisen alueen jäsenille, koulutetuille kokemusasiantuntijoille, sekä on yhteydessä aluevastaavien kanssa.

Tämä tehdään kokemustaustasta riippumatta, näin myös kaikilla on mahdollisuus nähdä millaisia tilauksia alueelle tulee. Muutoin emme, GDPR lainkaan takia, kerää mitään henkilökohtaisia tietoja kenestäkään, vaikkakin alamme on sellainen, että juuri sillä myös teemme työtämme.

Alueen aluevastaavat ottavat vastaan tehtävästä kiinnostuneiden yhteydenotot ja valitsevat kuka on kyseiseen tehtävään sopivin, he tuntevat alueidensa jäseniä parhaiten. Lisäksi he toimivat kokemusasiantuntijoiden tukena ja auttavat.

Tilaukset tiimi käsittelee nettisivujen kautta tulleet tilaukset, mutta tilauksia  tulee suoraan myös aluevastaavien sähköposteihin, joista he jakavat niitä jäsenille. Lisäksi tilaukset-tiimi pitää kirjaa kenelle toimeksiannot jakautuvat, jotta tasapuolisuudesta pidetään huolta.
Vaikkakin koulutusleikkaukset ovat mm. vähentäneet tavanomaista luennointia reilusti, niin toisenlaisten, nimenomaisesti asiantuntija tehtävien määrä on kasvussa. KoKoAlla,  valtakunnallisena toimijana ja toimeksiantojen/tilausten välittäjänä, on hyvä näköala siihen millä tavoin tilaukset ovat muutoksessa milloinkin.

Kaikki KoKoAn organisaation työt tehdään vapaahetoistyönä, josta iso kiitos tekijöille.

Post Author: Riikka Nieminen