Siirry suoraan sisältöön

Tilaa kokemusasiantuntija

Tilatessa et vielä sitoudu maksamaan mitään. Voit myös tilata vapaaehtoistyötä.

Toimeksiantojen välitys etenee tästä siten, että laitamme ko. alueen jäsenille tiedoksi ja mukaan haluavat laittavat hakemuksensa. Toimitamme sitten esim. kaikki hakemukset tilaajalle. Hyväksymme jäseniksemme koulutussuositustemme mukaisen koulutuksen käyneet kokemusasiantuntijat. Hallitus tekee päätöksen jokaisesta ja joskus hyvä työkokemus voi paikata lyhyempää koulutusta.

Meillä on yli 500 koulutettua kokemusasiantuntijaa valtakunnallisesti hyvin monimuotoisista kokemustaustoista (mm. päihde, mielenterveys, vammais, somaattiset sairaudet, konkurssi, kiusaaminen, rikokset, uskontojen uhrit). Tavoitamme vuosittain noin 170 000 kuulijaa.
Arvioi mahdollisimman tarkkaan.
Mihin osoitteeseen kokemusasiantuntijan tarvitset? Voit kertoa lisäksi muuta tarvittavaa, kuten kerroksen tai ajo-ohjeen.
Kokemusasiantuntijat haluavat tietää ennalta millaiseen tilanteeseen ovat suostumassa. Lopullinen palkkio ja matkakulujen korvaaminen sovitaan aina erikseen tehtävään valitun kokemusasiantuntijan kanssa. Yleensä palkkio (ei sisällä työnantajan sivukuluja!) maksatetaan tilaajan toimesta ja kokemusasiantuntija toimittaa verokortin. Joissain tilanteissa kokemusasiantuntija voi antaa laskun kevytyrittäjä-palveluiden kautta, mutta ne ovat maksullisia. Lisäksi pieni osa toimii itsenäisinä yrittäjinä.
Palkkiosuostukset löydät osana kokemusasiantuntijakoulutusten suosituksia.