Siirry suoraan sisältöön

Koulutus- ja palkkiosuositukset

Palkkiosuositukset löydät sivulta 17.

Olemme päivittäneet, muuttaneet ja tarkentaneet suosituksiamme kokemusasiantuntijakoulutuksiin 2020. Teimme yhteistyötä muiden yhdistysten kanssa ja mukana työstämisessä ja arvioinnissa oli jäseniä ja aluevastaaviamme. Päivitimme samalla myös palkkiosuositukset.

Koulutussuosituksiamme on käytetty laajasti eri koulutusten pohjana. Olemme tutustuneet koulutuksiin myös jäsen hakijoiden kautta, sekä meitä on konsultoitu useisiin koulutuksiin liittyen. Meillä on myös kokeneita kouluttajia, jotka ovat itse työskennelleet laajasti kokemusasiantuntijatehtävissä. Kovin vaikea on opettaa asiaa, jota ei ole tehnyt tai kokenut. Teksti on pyritty pitämään tarkoituksella sellaisena, että se on kaikkien ymmärrettävissä. Lisäksi olemme tehneet selkeän koulutusrungon esimerkiksi. Esiin on pyritty nostamaan myös yksityiskohtia, jotka auttavat ohjaamaan kohti onnistunutta koulutusta.

Uudet suositukset ovat luettavissa veloituksetta, mutta voit tilata ne myös painettuna hintaan 20€. Samalla kannatat toimintaamme.


Voit ladata suositukset, veloituksetta:

Ladattua tiedostoa ei kuitenkaan pysty tulostamaan.


Linkki aukeaa uuteen välilehteen BoD kirjakauppaan.