Siirry suoraan sisältöön

Koulutettu kokemusasiantuntija

KoKoA ry:n varsinaista jäsenyyttä voi hakea henkilö,  joka on suorittanut suositustemme mukaisen kokemusasiantuntijakoulutuksen (4kk ajanjaksolle sijoittuva 50 lähiopetustunnin (60min.) mittainen koulutus), tai saavuttanut muulla hallituksen hyväksymällä tavalla kokemusasiantuntijatehtävissä vaadittavan tietotaidon. Siitä voit kertoa hakemuslomakkeella lisää. Emme hyväksy jäseniä sähköpostitse.

Tue toimintaamme 30 eurolla vuodessa!

Kannattajajäseneksi voi liittyä yksityinen henkilö, joka on kiinnostunut kokemusasiantuntijuudesta ja haluaa omalta osaltaan olla tukemassa KoKoA ry:tä kokemusasiantuntijatoiminnan edistämiseksi Suomessa. Toimimme vapaaehtoisten voimalla ja vuosimaksun maksamalla sinä olet mukana tukemassa toimintaamme!

Kannattajajäsenmaksu on 30€ ja se maksetaan hallituksen hyväksyttyä jäsenyyden, saat laskun sähköpostitse.

Linkki aukeaa uuteen välilehteen Membookin sivuille joka toimii jäsenrekisterimme ylläpitäjänä. Membook on suomalainen yritys.

Välitämme toimeksiantoja

Tämä tarjoaa meille valtakunnallisesti näkymiä kokemusasiantuntijoiden työn kehittymiseen. Lisäksi se tarjoaa tietoa siitä millaisia valmiuksia kokemusasiantuntijoilla tulee olla. Koulutetun kokemusasiantuntijan voit tilata: tilaukset@kokemusasiantuntijat.fi.

Meillä on 500 koulutettua kokemusasiantuntijaa

Jäsenyyttämme haetaan erilaisten ja tasoisten kokemusasiantuntijakoulutusten kautta, joten olemme valtakunnallisesti hyvin kartalla siitä mitä aiheen parissa tehdään. Edustamme neutraalisti kaikenlaisia kokemustaustoja.

Teemme koulutus- ja palkkiosuosituksia alalle

Olemme kokemusasiantuntijuuden asiantuntijoita. Uusimmat suosituksemme on julkaistu elokuussa 2020. Haluamme jakaa tietoa, sillä suosituksiamme käytetään valtakunnallisesti koulutusten pohjamateriaalina. Siksi ne ovat luettavissa veloituksetta. Painettuna vihkona hinta on 20€.

Seuraa meitä somessa

Kanavistamme saat lisäteitoja toiminnasta.