Siirry suoraan sisältöön

Tervetuloa vuosikokoukseen!

Vasemmassa reunassa ympyrä, jonka sisällä on värikäs origamikurki. Logo KoKoA –Koulutetut Kokemusasiantuntijat ry ,jonka perässä on origamikurki. Teksti alla vuosikokous 2023

Kokous järjestetään Tampereella, sekä etänä Zoomin kautta. Voit myös seurata sitä livenä Kokemusasiantuntijat Facebook-sivultamme!

Kaikki ovat tervetulleita seuraamaan, esim. äänestää voi vain ajoissa ilmoittautunut yhdistyksen jäsen Tampereella tai Zoomissa.

Hallitukseen on muutama paikka avoinna, joten ilmoittautumislomakkeella voit ilmoittaa itsesi mukaan. Meillä on myös sihteerin, sekä rahastonhoitajan paikat vapaina. Tule reippaasti mukaan yhdistyksen toimintaan! Myös hallituksen ulkopuolelta saa osallistua. Uskomme yhteistyöhön ja matalaan hierarkiaan. Toivomme aina että kaikki tekevät asioita voimiensa mukaan, joten enempää emme siis odotakaan.

Vuosikokouksessa käymme läpi Toimintakertomuksemme vuodelta 2022, teemme paljon työtä joka ei aina näy ulospäin. Teemme nyt myös työmme täysin vapaaehtoisvoimin, sillä palkkatuella työllistetyn jakso on nyt päättynyt. Tule paikan päälle tai etäyhteyden ääreen kuulemaan lisää!

Ympyrän sisällä origamikurki ja teksti ilmoittaudu mukaan tästä!

ESITYSLISTA 

 1. Kokouksen avaus.
 2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja ääntenlaskijaa.
 3. Todetaan kokouksen osanottajat, laillisuus ja päätösvaltaisuus.
 4. Hyväksytään kokouksen esityslista.
 5. Esitetään vuosikertomus vuodelta 2022.  
 6. Esitetään tilinpäätös ja toiminnantarkastajan lausunto vuodelta 2022.
 7. Päätetään tilinpäätöksen 2022 vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille tilivelvollisille.
 8. Vahvistetaan vuoden 2023 toimintasuunnitelma.
 9. Vahvistetaan vuoden 2023 tulo- ja menoarvio.
 10. Päätetään jäsenmaksujen suuruudesta kuluvalle kalenterivuodelle.
 11. Valitaan hallitukseen varsinaisia jäseniä ja varajäseniä yhdeksi vuodeksi eronneiden tilalle. Hallituksen toimikausi on kaksi vuotta kerrallaan. Hallituksen koko voi olla 3-7 varsinaista jäsentä ja 2-5 varajäsentä.
 12. Valitaan toiminnantarkastaja ja hänelle varahenkilö.
 13. Käsitellään muut hallituksen tai yhdistyksen jäsenten esittämät asiat.
 14. Kokouksen päättäminen.

Lisätietoja:

Ilmoittautuneet saavat viimeistään maanantaina 24.4. linkin kokouksen kaikkiin käsiteltäviin asiakirjoihin (toimintakertomus, tilinpäätös jne.). Samassa sähköpostissa toimitetaan tarkemmat ohjeet ja linkki etäosallistujille.

Ilmoittautumislomakkeella voi asettaa itsensä ehdolle vapaisiin paikkoihin hallituksessa. 

Sääntöjemme 10§ sallii jäsenkokouksen ja äänestyksen suorittamisen etänä. Etäkokouksen alustana toimii Zoom ja äänestys tehdään Äänestyskoppi.fi alustalla. Äänestys on suomenkielinen, maksuton äänestäjälle, eikä se vaadi rekisteröitymistä. Tänä vuonna valtakirjalla ei voi äänestää. Ohjeet äänestämisestä etänä toimitetaan ilmoittautuneille etäosallistujille, jotka ovat jäseniä. Jäsenyystilanteen voi jokainen tarkistaa kirjautumalla Suomalaiseen jäsenrekisteriimme https://www.membook.fi Kirjautumistietoja voi etsiä omasta sähköpostista hakusanalla Membook. 

Ilmoittautumislomakkeella voi myös lisätä kirjallisena vaaditun kohdan 13. muut asiat.

Ilmoittautumislinkki: https://forms.office.com/r/eB14BM5duP